Sivut

perjantai 27. helmikuuta 2015

Supistuksia ja neuvola

Täällä ollaan vieläkin yhtenä kappaleena.

Heräsin maanantain ja tiistain välisenä yönä kolmen aikaan kivuliaaseen supistukseen. Se oli ensimmäinen kerta, kun minulla oli sellainen supistus. Aaltomainen kipu, joka muistutti kuukautiskipua, tuntui alavatsalla ja -selässä noin puoli minuuttia ja loppui sitten. Supistuksen aikana minulle tuli vähän huono olo ja kohtu supisteli. Olin varma, että sinä yönä tulee lähtö synnyttämään, mutta kivuliaita supistuksia tuli sen jälkeen enää kaksi ja sitten ne loppuivat. Alaselkääni jäi vain jatkuva jomotus. Kivuliaat supistukset eivät ole palanneet. Minulla on kyllä ollut kuukautiskivun kaltaista kipua alavatsalla ja -selässä, mutta se ei ole ollut samanlaista kuin tuolloin yöllä.

Kävimme keskiviikkona neuvolassa. Kohdunpohjan korkeudesta oli hävinnyt 2 cm eli Pikkuinen on laskeutunut alemmas ja oli nyt ilmeisesti kiinnittynyt. Sentään jotain on tapahtunut. Neuvolatäti epäili, että Pikkuinen syntyisi ennen ensi viikon perjantaita, mutta sovimme ensi viikon maanantaille neuvola-ajan, jolloin sitten varataan käynnistysaika tuolle perjantaille.

Kävin eilen kävelylenkillä, mikä oli kyllä virhe. Kävely oli ihan tuskaa jo 10 minuutin jälkeen, enkä meinannut kipujen takia jaksaa kävellä kotiin. Lenkki aiheutti muutaman harjoitussupistuksen ja järkyttävät liitoskivut. Olo oli loppupäivän aika tuskainen.

Enää enintään viikko niin Pikkuinen on täällä. Toivon kyllä kovasti, että nyt viikonloppuna alkaisi oikeasti tapahtua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti