Sivut

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pikkuinen saapui viimein

Rakas poikamme syntyi 1.3.2015 klo 04.05. Syntyessään pojalla oli painoa 3635 g ja pituutta 52,5 cm. Äärimmäisen onnellinen olo. <3

8 kommenttia:

  1. Onnea! Itselläni tyttö joka reilut kolme viikkoa vanha. Onnea ja iloa ensi päiviin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja onneksi olkoon sinullekin tytöstä! :)

      Poista
  2. Paljon onnea ja ihania hetkiä <3

    VastaaPoista
  3. Oi ihanaa<3 Paljon onnea pienestä pojasta :) Mulla oli sama laskettu aika kun sulla ja tyttö syntyi 19.2 :) ihanaa vauva-aikaa teille, on tämä vaan niin ihanaa! vieläkään en voi lakata ihastelemasta vauvaa vaikka hän on "jo" kaksi viikkoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paljon onnea myös sinulle tytöstä! <3 On tämä kyllä ihanaa. Minäkin vain haluan olla koko ajan pojan kanssa ja tuijotella häntä, niin uskomattoman ihana hän on. <3 Nyt vasta bloginkin sain avattua ensimmäistä kertaa kunnolla pojan syntymän jälkeen. Poika luonnollisesti kyllä nukkuu tässä samalla sylissäni.

      Poista
  4. Paljon onnea! :) En ole kommentoinut aiemmin mitään kertaakaan, mutta olen seurannut matkaanne viikko viikolta tämän blogin alusta asti :) Itse vasta haaveilen vauvasta, joten tarinaanne on ollut mukava seurata. Toivottavasti jatkat vielä kirjoittamista ja kerrot ajatuksiasi ja kokemuksiasi vauva-ajasta ja äitiydestä. Ihanaa kevättä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että olet seurannut blogia alusta lähtien. :) Toivottavasti haaveesi toteutuu pian. :) Suunnitelmissa on kyllä vielä jatkaa kirjoittamista, mutta tällä hetkellä haluan vain keskittyä poikaan. Ihanaa kevättä myös sinulle!

      Poista